Utorak 20. kolovoza Dan žalosti

danzalostiilokPovodom tragične smrti dviju i nestanka treće osobe tijekom nesreće na Dunavu, gradonačelnik grada Iloka Zvonimir Dragun donio je odluku da se utorak 20. kolovoza proglašava danom žalosti na području Grada Iloka. Sukladno navedenom, mole se sve gradske ustanove da istaknu zastave na pola koplja. Podsjećamo, s petka na subotu na Dunavu kod Iloka dogodila se tragična nesreća u kojoj se nakon prevrtanja čamca utopila Ivana Miličević (29), tijelo njenog supruga Roberta Miličevića (40) pronađeno je jučer 2,5 kilometra dalje od mjesta nesreće, dok se za tijelom Mate Papka (51) i dalje traga.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačko oružje za Niger, Indiju i Cipar

Savezna vlada odobrila je izvoz oružja u Niger, Indiju i na Cipar, javljaju mediji. Oporbena Ljevica kritizira što se oružje šalje u „konflikte regije“.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok