Hoćemo li dobiti brzi internet ?

U Vukovaru je jučer potpisan Sporazum o suradnji na projektu razvoja infrastrukture širokopojasnog interneta između gradova Iloka i Vukovara, te 8 općina Lovas, Tovarnik, Tompojevci, Nuštar, Bogdanovci Borovo, Trpinja i Negoslavci.

brziinternetSporazum se odnosi na izradu Studije izvodljivosti i Plana razvoja širokopojasne infrastrukture, koji će služiti kao temeljna dokumentacija za izradu projektne dokumentacije i prikazati analizu potreba i mogućnosti za navedena područja. Za studiju koja bi trebala biti završena u roku od 3 do 4 mjeseca potrebno je izdvojiti oko 200 tisuća kuna, a sam projekt iznosio bi oko 25 milijuna kuna.

„Vidjet ćemo što će Studija pokazati i hoćemo li krenuti u ovaj projekt“, kaže gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun, te dodaje „internet je danas svakodnevica svih nas, bilo privatno ili poslovno i ovo je jedan svakako zanimljiv projekt, kojim bi osigurali našim građanima brzi internet“. Grad Ilok sudjelovat će u sufinanciranju izrade Studije, a sam projekt trebao bi se financirati iz sredstava EU.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Članice NATO-a dogovorile da ne šalju tenkove Ukrajini?

Njemačke vlasti tvrde da u okviru NATO postoji „neformalni“ dogovor da se Ukrajini ne isporučuju tenkovi zapadne proizvodnje jer bi to Rusija mogla dočekati kao provokaciju. No neki misle da...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok