Osnovana Udruga "Cuccium" Ilok

udruga cucciumU Iloku je nedavno osnovana nestranačka neprofitna udruga "Cuccium" Ilok, s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete života te razvijanja zajedništva građana grada Iloka. Za predsjednicu Udruge izabrana je Marina Budimir, a djelatnosti Udruge su, između ostalog: izdavanje lokalnih novina, izrada i pokretanje projekata i programa, poticanje razvoja i jačanja lokalne zajednice te aktivno uključivanje građana u život zajednice, poticanje obnove i razvoja te suradnje sa susjednim mjestima u Hrvatskoj i izvan nje, poticanje na ostanak građana i na povratak iseljenih Iločana u Ilok, poticanje, uspostavljanje i održavanje veza s osobama koje su porijeklom iz Iloka, organiziranje sportskih i zabavnih događanja, stipendiranje učenika i studenata slabijeg imovinskog stanja, ili učenika i studenata bez jednog ili oba roditelja. Udruga je otvorena svim zainteresiranim članovima, bez obzira na spol, dob, vjersku ili nacionalnu pripadnost – stoji u dopisu udruge. Iz udruge pozivaju sve zainteresirane građane da se pridruže i pomognu ostvarenju ciljeva udruge i poboljšanju kvalitete života u našem Gradu. Udruga "Cuccium" Ilok sljedećeg vikenda organizira Božićni sajam koji će se održati na prostoru tržnice u staroj gradskoj jezgri.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Sad još i Alzheimer kao posljedica korone?

Teoretski, tu ima nešto istine, ali se sad doista pretjeruje: infekcija koronavirusom neće značiti da prijeti i Alzheimer. Jer mogućnost je nešto veća, ali to je tako i kod drugih...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok