Pozitivno i sve bolje poslovanje Doma za stare i nemoćne osobe Ilok

IMAG09021U Domu za starije i nemoćne osobe Ilok u četvrtak je održan sastanak Odbora za skrb o osobama treće životne dobi s područja Vukovarsko-srijemske županije. Predsjednik županijskog odbora za treću životnu dob Mihajlo Tomašković upoznao je nazočne s problematikom umirovljenika na području naše županije te podnio izvješće o realizaciji projekta odlaska umirovljenika u toplice, pri čemu je istaknuo da je tijekom ljeta za umirovljenike naše županije organiziran odlazak 72 autobusa u Bizovačke toplice.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Ilok Darija Nikolić podnijela je izviješće o radu Doma za proteklu 2014. godinu te upoznala nazočne s planovima rada u 2015. godini. Unatoč krizi, ravnateljica Nikolić istaknula je kako ove godine nisu osjetili pad smještaja korisnika, već dapače, da im pristiže sve više novih zahtjeva za smještaj. Također, navela je kako će Dom 2014. godinu zaključiti s pozitivnim financijskim poslovanjem.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Svjedočanstvo Putinovog plaćenika iz Grupe Wagner

Godinama je Marat Gabidulin bio članom jedinice Wagner ruskih plaćenika. Sad je i u Njemačkoj izašla knjiga njegovih krvavih svjedočanstava, ali i u toj knjizi ćete uzalud tražiti neko pokajanje.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok