Prodajna izložba božićnih ukrasa

izlozbaadventU povodu nadolazećih blagdana danas je na Gornjem gradu u ulici Dr. Franje Tuđmana 3, otvorena prodajna izložba adventskih vijenaca i božićnih ukrasa. Prodajnu domaću radinost adventskih vijenaca i božićnih ukrasa predstavile su autorice izložbe Katka Miksath i Melita Tomić a izlošci se mogu pogledati i kupiti tijekom ovoga vikenda u vremenu od 10 do 15 sati. Pored adventskih vijenaca izrađenih od prirodnih materijala u ponudi su i simpatični božićni ukrasi izrađeni od papira i konca, kao što su anđelčići, zvončići i pahuljice.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Svjedočanstvo Putinovog plaćenika iz Grupe Wagner

Godinama je Marat Gabidulin bio članom jedinice Wagner ruskih plaćenika. Sad je i u Njemačkoj izašla knjiga njegovih krvavih svjedočanstava, ali i u toj knjizi ćete uzalud tražiti neko pokajanje.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok