Obilježen Svjetski dan šećerne bolesti

secernabolestDom za starije i nemoćne osobe Ilok, obilježavajući Svjetski dan šećerne bolesti, 14. studenog organiziralo je u prostorijama Doma prigodno predavanje koje je održala dr. Jelena Jančić, spec. obiteljske medicine, kao i mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi te druženje i razmjenu iskustava uz dijetički međuobrok. Želeći postići uspjeh uključivanjem i edukacijom osoba sa šećernom bolešću, njihovih obitelji i medicinskog osoblja, kako bi pomogli oboljelima da lakše kontroliraju svoju bolest iz Doma su bili pozvali sve zainteresirane osobe da im se priključe u obilježavanju Svjetskog dana šećerne bolesti.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Sad još i Alzheimer kao posljedica korone?

Teoretski, tu ima nešto istine, ali se sad doista pretjeruje: infekcija koronavirusom neće značiti da prijeti i Alzheimer. Jer mogućnost je nešto veća, ali to je tako i kod drugih...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok