Međunarodni sajam starina

sajamstarinaNa prostoru tržnice u starogradskoj jezgri u nedjelju je održan drugi po redu međunarodni sajam starina. Sajam su i ove godine organizirali ljubitelji starina grada Iloka, na kojemu je izlagalo oko 10-ak izlagača iz zemlje i inozemstva. Svi zainteresirani posjetitelji sajma osim razgledavanja mogli su i nabaviti razne eksponate i predmete iz tradicionalnih područja kolekcionarstva – filatelije, numizmatike, faleristike, starog oružja, kao i stare knjige, stripove, umjetničke slike, ali i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Ljubitelji starina grada Iloka su još uvijek u fazi osnivanja udruge, stoga su pozvali sve zainteresirane građane da im se jave i pridruže kako bi mogli osnovati udrugu u Iloku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Svjedočanstvo Putinovog plaćenika iz Grupe Wagner

Godinama je Marat Gabidulin bio članom jedinice Wagner ruskih plaćenika. Sad je i u Njemačkoj izašla knjiga njegovih krvavih svjedočanstava, ali i u toj knjizi ćete uzalud tražiti neko pokajanje.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok