Nastup KUD-a "Sloga" Bapska na Festivalu dječjeg folklora Hrvatske

slogabapskaKulturno umjetničko društvo „Sloga“ Bapska nastupilo je na 12. Festivalu dječjeg folklora Hrvatske koji se održao u Kutini od 10. do 12. listopada ove godine, a u sklopu kojega se održao i Međunarodni festival dječjeg folklora. Dječja skupina KUD-a „Sloga“ predložena je od strane ZAKUD-a (Zajednica kulturno-umjetničkih djelatnosti Vukovarsko srijemske županije) te je na navedenom festivalu predstavljala našu županiju. Večer festivala dječjeg folklora održana je protekle subote, a dječja skupina KUD-a „Sloga“ izvela je plesove i pjesme Bapske te na taj način predstavila tradiciju i bogato kulturno naslijeđe Srijema. U iznimno velikoj konkurenciji skupina iz cijele Hrvatske, KUD „Sloga“ osvojio je odlično treće mjesto. Ovo je do sada najveći uspjeh dječje skupine, ali i cijelog Kulturno umjetničkog društva „Sloga“ Bapska.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Svjedočanstvo Putinovog plaćenika iz Grupe Wagner

Godinama je Marat Gabidulin bio članom jedinice Wagner ruskih plaćenika. Sad je i u Njemačkoj izašla knjiga njegovih krvavih svjedočanstava, ali i u toj knjizi ćete uzalud tražiti neko pokajanje.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok