U Tovarniku bundeva teška 630 kilograma

bundeva630Protekli vikend u Tovarniku se održao 9. Festival voćnih rakija, likera i pekmeza te 5. Međunarodna izložba bundeva i tikvica. Program je započeo izložbom više od 200 vrsta tikvica i kuhanjem pekmeza te tradicionalnim pečenjem rakije, a održala su se i brojna sportska natjecanja te nastupi KUD-ova. Na 5. Međunarodnoj izložbi bundeva i tikvica pobijedila je bundeva teška 630 kilograma koju je uzgojio Tomislav Đurđević iz Viškovaca, drugo mjesto je osvojila bundeva teška 480 kilograma Ivice Ribarića iz Ćeminca, a treće 440 kilograma težine Ružice Đurđević iz Viškovaca. Pobjednik je osvojio nagradu od 7.000 kuna, drugoplasirani 3.000, a trećeplasirana 1.000 kuna. Inače, na ovogodišnju izložbu bila je u konkurenciji prijavljena 21 bundeva - 19 iz Hrvatske te dvije iz Srbije.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Svjedočanstvo Putinovog plaćenika iz Grupe Wagner

Godinama je Marat Gabidulin bio članom jedinice Wagner ruskih plaćenika. Sad je i u Njemačkoj izašla knjiga njegovih krvavih svjedočanstava, ali i u toj knjizi ćete uzalud tražiti neko pokajanje.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok