U Iloku u kolovozu evidentirano 596 nezaposlenih osoba

hzz1Krajem kolovoza ove godine u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na području Ispostave Ilok evidentirano je 596 nezaposlenih osoba, što je za 11,2 % manje nego u kolovozu prošle godine, dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 2,6 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije čini 3,3 %.

U Ispostavi Ilok u kolovozu je evidentirano 286 žena, što je za 6,5 % manje nego u kolovozu prošle godine. Žene čine udio od 48,0 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok.

U Ispostavi Ilok je novo prijavljeno 19 osoba, od čega je 14 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 10 osoba, iz neaktivnosti 7 osoba te iz redovitog školovanja 2 osobe. S evidencije Zavoda zaposleno je 19 osoba, što su 4 osobe manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 2 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec.

Na području Ispostave Ilok tijekom kolovoza poslodavci su prijavili 4 potrebe za radnikom što je 10 slobodnih radnih mjesta manje nego u kolovozu 2013. i 4 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Sad još i Alzheimer kao posljedica korone?

Teoretski, tu ima nešto istine, ali se sad doista pretjeruje: infekcija koronavirusom neće značiti da prijeti i Alzheimer. Jer mogućnost je nešto veća, ali to je tako i kod drugih...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok