Radio Ilok Live streaming
 
Winamp Windows media Player Real media player Quicktime media player VideoLan Media player  
Slušajte Radio Ilok online! Kliknite na odgovarajuću ikonu vašeg media playera.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Vrijeme

giweather joomla module

Vijesti

Jučer Balkan, danas Bliski istok

Na programu televizije ARTE je tematska večer posvećena Balkanu. To su uočili neki novinari njemačkih novina i tim povodom napisali ponešto o dokumentarcima koji se prikazuju, ali i o samoj...

21-02-2017

243.000 dolara za Hitlerovo "najrazornije oružje"

Crveni telefon nacističkog lidera Adolfa Hitlera prodan je na dražbi za 243.000 dolara, priopćila je aukcijska kuća u američkoj saveznoj državi Maryland koja je organizirala prodaju.

21-02-2017

"Dubrovnik je očito na udaru"

Dvije dubrovačke priče. Dva investitorska projekta. I dva teška pravosudna iskušenja - u domaćem i međunarodnom kontekstu.

21-02-2017

Može li Brexit biti zaustavljen?

U Gornjem domu britanskog parlamenta vodi se rasprava o Brexitu. Može li se taj proces još uvijek zaustaviti? Može, kaže za DW lord Richard Newby.

21-02-2017

Renesansa Polaroid fotografije

Dok danas neumorno fotografiramo svojim mobitelima, jedva da si možemo i zamisliti doba kada je trajalo danima i tjednima da otkrijemo kako je "ispalo". Sve do pojave Polaroida prije točno...

21-02-2017

Kako je Španjolska zaustavila izbjeglice?

Dok Europa tek raspravlja o ilegalnim doseljenicima iz Afrike, Španjolska je već odavno okusila krizu kada je na desetke tisuća Senegalaca stiglo na Kanarsko otočje. Danas ne stiže praktično više...

21-02-2017

Može li unuk naslijediti mirovinu djeda partizana?

Nekadašnji partizani predmetom su rasprava u kojima ih se optužuje da su oni i njihove obitelji paraziti državnog proračuna te da uživaju privilegije kao nitko drugi. Utjecaj su izgubili, no...

20-02-2017

Stanje na cestama

Top lista Radio Iloka

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by vibovk.com