Radio Ilok Live streaming
 
Winamp Windows media Player Real media player Quicktime media player VideoLan Media player  
Slušajte Radio Ilok online! Kliknite na odgovarajuću ikonu vašeg media playera.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

Vijesti

Zlatni mede odlaze u Ameriku

Zlatni mede vrlo su omiljeni u Americi, kao i Haribovi posebni gumeni bomboni koje je moguće kupiti samo u SAD-u. Zato njemački koncern planira gradnju najveće tvornice za proizvodnju slatkiša...

26-03-2017

Erler: "Demokracija znači biti spreman i na veliku koaliciju…

U Bugarskoj se ove nedjelje održavaju izbori. Opet - jer ovo su već treći izbori u tri godine. Njemački političar Gernot Erler upozorava da se i nove članice Unije moraju...

26-03-2017

Europa treba Uniju

Ona ima nedostataka i ponekad živcira. Unatoč tome, bez Europske unije se ne može, piše Bernd Riegert u komentaru povodom njezinog 60. rođendana.

26-03-2017

Odlazak s ovoga svijeta kroz "vrata raja"

Masovno samoubojstvo članova sekte Vrata raja prije 20 godina je šokiralo svijet. Za 39 muškaraca i žena bio je to spas od predstojećeg smaka svijeta i "prelazak u višu sferu".

26-03-2017

Možemo li (opet) vjerovati bankama?

Američki predsjednik smatra da su banke "previše stegnuli" kontrolama te da bi ih opet trebalo pustiti na miru. U Europi je za nadzor banaka nadležno posebno tijelo ESB-a. A tamo...

25-03-2017

EU slavi u vrijeme krize

1957. godine je osnovana Europska ekonomska zajednica. 27 zemalja članica EU-a danas (25.3.) u Rimu slavi 60. godišnjicu Rimskih ugovora. No EU je u krizi i treba nove impulse.

25-03-2017

Zašto Fillona podržavaju seljaci?

Sve je više optužbi na račun Francoisa Fillona zbog zlouporabe vlasti i nepotizma. Kako je moguće da se ovaj predsjednički kandidat još uvijek drži? Odgovor smo pokušali naći u njegovom...

25-03-2017

Stanje na cestama

Top lista Radio Iloka

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by vibovk.com