Radio Ilok Live streaming
 
Winamp Windows media Player Real media player Quicktime media player VideoLan Media player  
Slušajte Radio Ilok online! Kliknite na odgovarajuću ikonu vašeg media playera.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

Vijesti

Teška zadaća za Macrona

Emmanuel Macron želi modernizirati Francusku. Pred drugi krug predsjedničkih izbora taj nezavisni kandidat je favorit, podržali su ga i konzervativci i socijalisti. Ali, Marine Le Pen nije bezopasna suparnica.

25-04-2017

Zapadni Balkan: Teško ostvariva carinska unija

Je li moguća i je li potrebna tješnja ekonomska suradnja u regiji Zapadnog Balkana? O tome smo porazgovarali s nekolicinom stručnjaka, ali i o političkoj pozadini te inicijative.

25-04-2017

Manje provala, ali više nasilja

Predstavljene su statistike kriminalnih djela u Njemačkoj. Ako je i dobra vijest da je nešto manje krađa i provala, svakako je loša da je sve više nasilničkih djela svih vrsta...

25-04-2017

I u (muslimanskom) Maroku je sve više vina

Maroko nisu samo kraljevske palače, džamije i more: to je i njegovo vino. Doduše, nekad je čaša "marokanca" bio pojam jeftinog vina, ali danas vina iz Maroka osvajaju i međunarodne...

25-04-2017

Malo mira za AfD

Njemački AfD je sa svoga kongresa poslao sliku punu nevjerojatnog samopouzdanja. Ali, ta stranka je i dalje labilna, smatra Kay-Alexander Scholz.

24-04-2017

Godina dana prosvjeda u Srbiji

Prije godinu dana su počeli prosvjedi zbog afere Savamala, a već četiri tjedna traju i studentski prosvjedi protiv diktature u Srbiji. Ako ti prosvjedi i nisu doveli do promjene vlade...

24-04-2017

Hannover - mjesto susreta čovjeka i robota

Najveća gustoća "naseljenosti" robota je zacijelo trenutno u Hannoveru. Sinoć je njemačka kancelarka Angela Merkel otvorila tamošnji Industrijski sajam. Na njemu se može vidjeti kako čovjek i robot pomažu jedan...

24-04-2017

Stanje na cestama

Top lista Radio Iloka

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by vibovk.com