Požar u obiteljskoj kući uspješno ugašen

pozar1Noćas oko 1 sat i 30 minuta, dogodio se požar obiteljske kuće u ulici I.G. Kovačića 50. Požar je zahvatio jednu sobu, hodnik i dio tavana. Brzom intervencijom vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Ilok zaustavljeno je širenje požara na preostali dio kuće. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzrok požara za sada nije poznat.

Internet radio

Radio Ilok Live

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Kako je #hashtag osvojio svijet

Komunikacija na Internetu je danas jedva zamisliva bez tzv. hashtagova. Prije deset godina se razvila ideja da se sa znakom # osnuju tematske skupine, ali je to na Twitteru isprva...

23-08-2017

Pobjednik je - Asad

SAD je sve dalje od svog kursa protiv sirijskog predsjednika Bašara al Asada, a on je u posljednje vrijeme sve samouvjereniji. Državama koje žele uspostaviti nove odnose s njegovom zemljom...

23-08-2017

Srbija – čimbenik stabilnosti ili nestabilnosti?

Povlačenje kompletnog osoblja veleposlanstva Srbije u Skopju dramatičan je potez koji će negativno utjecati na odnose dviju zemalja. Reakcija srpskih vlasti je i prejaka i nepotrebna, ocjenjuju beogradski analitičari.

23-08-2017

Državna politika pod strujnim udarom

Slučaj kontroverzne investicije na jezeru Peruča ukazuje i na širi problem iskorištavanja ekološko-energetske strategije u svrhu namicanja privatnog profita iz javnih subvencija.

23-08-2017

Povijesne bitke mamac za goste

Uprizorenja povijesnih bitaka sve češće zabavljaju turiste u Hrvatskoj. Omiš njeguje tradiciju gusarskoga grada podsjećajući na povijesne borbe s Mlečanima.

23-08-2017

Makedonsko-srpska diplomatska drama

Pokušaj pritiska na vanjsku politiku Makedonije bez presedana – tako makedonski analitičari za DW tumače to što su svi zaposleni u veleposlanstvu Srbije u Skopju povučeni u Beograd.

22-08-2017

Stanje na cestama

Top lista Radio Iloka

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by vibovk.com