Na razini grada Iloka potpisan koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore između HDZ-a, HSP-a i HSU-a

hdzhsphsuU hotelu Dunav u Iloku, danas je potpisan Sporazum o političkoj suradnji za predstojeće lokalne izbore na Županijskoj razini i na razini Grada Iloka. Na razini Županije već potpisanom ugovoru između HDZ-a, HSP-a, HSS-a i HSU-a, pridružila se Posavsko slavonska stranka. Ugovor su potpisali Predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Petar Čobanković  i predsjednik županijske skupštine PSS-a Mijo Perković, koji je prokomentirao potpisivanje ugovora kao nastavak suradnje dviju stranaka koja se provodi u gradu Županji. Na razini grada Iloka Sporazum o političkoj suradnji je potpisan između Gradskog odbora HDZ-a, iločke podružnice HSP-a i novoosnovane gradske podružnice HSU-a. Ugovor su potpisali predsjednik GO HDZ-a Vlado Rotim, predsjednik gradske podružnice HSP-a Pero Ćorić i povjerenik HSU-a za grad Ilok Mihajlo Tomašković. Potpisivanjem ugovora lokalne organizacije HDZ-a, HSP-a i HSU-a, dogovoreno je da će se na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Iloka, a kandidat HSP-a za mjesto dogradonačelnika, imena kandidata će biti službeno objavljena nakon pregovora između predstavnika stranaka.

S.B.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ruski party u Beogradu

Srbi u Putinu vide jedinu nadu da na Kosovu na kraju bude makar neriješeno. A Vladimir Vladimirovič pokušava da uz Rusiju pod sankcijama jače veže jedinu preostalu rusofilnu zemlju u...

17-01-2019

"007" na fakultetu

Etika umjesto potjera po ulicama, znanost o terorizmu umjesto špijunaže. Akademija Bundeswehra uvodi studij tajnih službi. Jamesu Bondu se taj studij ne bi svidio.

17-01-2019

Put do referenduma u Hrvatskoj još teži?

Hrvatska vlada napokon kreće u izradu novog zakona o referendumu, koji bi trebao popuniti praznine i ispraviti brojne nedorečenosti. Međutim, stručnjaci upozoravaju kako u regulaciji ne treba pretjerivati.

17-01-2019

Komentar: Kome služe crkve i patrijarsi?

Autokefalnost ukrajinske crkve izazvala je podjele u pravoslavnom svijetu i ušla u domenu geopolitike. Po strani je ostalo najvažnije: ljudi i njihova vjera, piše u komentaru novinar ukrajinske redakcije DW...

16-01-2019

Raste nasilje protiv kršćana u svijetu

U vrijeme totalitarnih režima u porastu je progon kršćana diljem svijeta. Prema navodima humanitarne organizacije Open Doors u posljednje vrijeme u brojnim zemljama sve brže raste nasilje prema kršćanima.

16-01-2019

Komentar: Najveće moguće zlo

Theresa May je svoj poraz u Parlamentu zaslužila i za njega si je sama kriva. Brexit je razvio ogromnu destruktivnu snagu. Bez obzira na to kako će britanska drama završiti...

16-01-2019

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com