Pomozimo teško bolesnoj Renati Dragičević iz Tovarnika

grb rk ilokPovodom humanitarne akcije „Pomozimo teško bolesnoj Renati Dragičević iz Tovarnika“ pokrenutoj od strane Udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika i Maraton kluba „Hrvatski sokol“ iz Osijeka, Ženski rukometni klub Ilok i Rukometni klub „Ilok“ pridružuju se humanitarnoj akciji te će tim povodom održati tri prijateljske utakmice 23. siječnja 2016. prema sljedećem rasporedu:

Ženski rukometni klub Ilok održat će dvije utakmice za ŽRK Ivankovo.

 

ŽRK Ilok – ŽRK Ivankovo (2004. godište i mlađe) u 15.00 sati

ŽRK Ilok – ŽRK Ivankovo (2000. godište i mlađe) u 16.00 sati

Rukometni klub „Ilok“ ugostit će prijateljski klub iz Istre kao uzvratni posjet povodom Vinkova u Iloku

RK Ilok – RK 28. april /Kaštel-Labinci u 17.00 sati

CIJENA ULAZNICE: 10,00 kn

Obzirom na humanitarni karakter Upravni odbor RK „Ilok“ pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i svojim prilogom pomognete obitelji kojoj je pomoć potrebna, a ovom gestom svi zajedno pokažemo humanost i svoje veliko „Iločko srce“.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Brexit u francuskoj provinciji

Ekonomske posljedice Brexita bi se itekako moglo osjetiti i u ruralnim regijama u Francuskoj. Velika je nepoznanica što će učiniti brojni Britanci koji su se preselili na europsko kopno.

17-10-2018

Neizvjesna budućnost za narodne stranke

Trend gubitaka velikih tzv. narodnih stranaka u Njemačkoj nastavljen je i na izborima u Bavarskoj. Njemački političari hrvatskog porijekla govore o ovom fenomenu.

17-10-2018

Suočavanje s ostavštinom komunističke diktature DDR-a

Njemačka važi kao zemlja koja zna kako se suočiti sa svojom mračnom prošlošću. I to ne samo nacističkom nego i komunističkom. Zaklada koja se bavi tim razdobljem slavi 20. rođendan.

17-10-2018

Gulaš, toplice i implantati: medicinski turizam u Mađarskoj

Zdravlje je bogatstvo, kažu. No ova izreka poprima novo značenje kada se govori o medicinskom turizmu. Primjer Mađarska.

17-10-2018

Kardinal o izboru Komšića: "I Hitler je izabran po zakonu"

Aluzija kardinala Vinka Puljića na izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH podiže novu, političku prašinu u BiH. Aluzija nije obična jer, reče kardinal, "i Hitler je izabran po...

16-10-2018

Borba protiv „glačanja grudi“

U Kamerunu se do danas u pojedinim dijelovima zemlje zadržao običaj da se ženske grudi stežu zavojima ili stišću kamenjem. Grupa žena se bori protiv ove tradicije prosvjećujući djecu u...

16-10-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com