Ekipa Iločki podrumi osvojila 8. turnir u malom nogometu "Božić na Tehnikumu 2015."

ilockipodrumiU sportskoj dvorani na Tehnikumu u protekla dva tjedna u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Iloka i Škole nogometa „Tomislav Bošnjak“ održan je 8. Turnir u malom nogometu „Božić na Tehnikumu 2015.“. Turnir je završen u subotu finalnom utakmicom u kategoriji seniori u kojoj su Iločki podrumi pobijedili Mesnicu Janić Šid rezultatom 3:2. Treće mjesto osvojio je PO Ivan Ilok koji je pobijedio Tovarnik rezultatom 2:1. Dan ranije odigrano je finale u kategoriji veterani u kojoj su prvo mjesto osvojili Rudikini sinovi koji su pobijedili Šokačko brdo rezultatom 5:1. Treće mjesto osvojila je ekipa Čolića kraj.

Inače, na turnir se prijavila ukupno 31 ekipa i to Limači ( do 10 godina) 5, Početnici (do 12 godina) 3, Mlađi kadeti (do 14 godina) 4 i Stariji kadeti (do 16 godina) 4, Veterani 5 i Seniori 10 ekipa. Nagradni fond iznosio je 14 000 kuna,u kategoriji Seniori nagrada za osvojeno prvo mjesto 8 tisuća kuna, drugo 4 tisuće, a treće 2 tisuće kuna. U ostalim kategorijama nagrade su bili pehari.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

"Priznao" Hrvatsku – i prevario se oko Tuđmana

Johann Georg Reißmüller bio je jedan od najutjecajnijih njemačkih novinara. Upravo bivšeg izdavača FAZ-a mnogi smatraju odgovornim za činjenicu da je SR Njemačka relativno brzo [i uz otpor saveznika] priznala...

18-12-2018

Gladna djeca Grčke

Oslobođena strogih pravila međunarodnih vjerovnika, Grčka se polako oporavlja od krize. No godine odricanja i financijske stege su ostavile duboke tragove na društvu. Najveće žrtve su djeca.

18-12-2018

Je li IS u Iraku zaista poražen?

Proteklog tjedna Irak je obilježio godinu dana od oslobođenja Mosula. Tada je proglašena i pobjeda nad „Islamskom državom“. Je li to bilo preuranjeno?

18-12-2018

Građani se bune diljem Europe

Iza nas je vikend prosvjeda. Okidači mogu biti slični, ali „radi se o prosvjedima koji su nacionalno omeđeni“, kako primjećuje jedan njemački sociolog. Evo kako to komentira tisak na njemačkom...

17-12-2018

Turistički rekordi u 2018.

Turistička branša se oprašta od jedne uspješne godine. 2018. je ostvaren globalni rekord što se tiče putovanja. Posebno aktivni u putovanjima su bili žitelji Azije i Latinske Amerike.

17-12-2018

Crnogorske demokratske igre - slučaj Nebojše Medojevića

Nakon 13 dana zatvora, zastupnik oporbenog Demokratskog Fronta Nebojša Medojević je slobodan. Ustavni sud je sredinom prošlog tjedna presudio da je odredba zakona na osnovi koje je stavljen iza rešetaka...

17-12-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com