Blagdan svetog Ivana Kapistrana - Dan grada Iloka

crkvadangrada1Misnim slavljem u crkvi sv. Ivana Kapistrana, prijepodne počela je proslava Dana grada Iloka i blagdana Kapistranova. Prije misnog slavlja, blagdan sveca zaštitnika obilježen je procesijom vjernika od kapelice sv. Ivana Nepomuka do crkve sv. Ivana Kapistrana gdje je služena svečana sveta misa, dok su se nakon toga ispred crkve održali Dani kruha.

Tradicionalno uz obilježavanje Dana grada i Kapistranova, u suradnji grada Iloka, Osnovne škole Julije Benešić i iločke župe sv. Ivana Kapistrana nakon središnjeg misnog slavlja u 11 sati ispred župne crkve održani su Dani kruha. Škola je na prostoru ispred crkve uredila blagdanske stolove s kruhom, pecivima i plodovima zemlje kako bi Iločanima i gostima priredili srdačnu dobrodošlicu te podijelili s njima radost blagdana našeg sveca zaštitnika. Tijekom dana, od 11, 00 do 18,00 sati u Muzeju grada Iloka traje Dan otvorenih vrata, a Muzej grada Iloka u povodu proslave Dana grada daruje svim posjetiteljima besplatan ulaz.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Borba protiv „glačanja grudi“

U Kamerunu se do danas u pojedinim dijelovima zemlje zadržao običaj da se ženske grudi stežu zavojima ili stišću kamenjem. Grupa žena se bori protiv ove tradicije prosvjećujući djecu u...

16-10-2018

Mađarska: zakonom protiv beskućnika

U Mađarskoj je stupio na snagu Zakon koji zabranjuje stanovanje na javnim površinama. To znači da bi s tih površina sada trebalo da budu protjerani svi beskućnici. Kritičari govore o...

16-10-2018

Ako vam se ovdje ne sviđa – zbogom!

Petina građana Srbije želi se iseliti iz zemlje, pokazuje istraživanje organizacije Srbija 21. Bolji životni standard je glavni motiv, ali ljudi odlaze i zbog neuređene države, partokracije i nedostatka perspektive.

16-10-2018

Na tragu zločina - slučaj Motasadek

Istraga napada u SAD-u od 11. rujna 2001. se širila dok nije stigla i do Hamburga u kojem je živio jedan od optuženih – i osuđenih – za napade: Munir...

16-10-2018

Sjećanje na ubijenu novinarku podijelilo Maltu

Turističke rute, pravosudni sustav i malteška povijest – sve se to nekako isprepleće u priči u kojoj aktivisti vrše pritisak kako bi se dobio odgovor na pitanje tko je ubio...

16-10-2018

Trump: Klimatske promjene (više) nisu šala

Američki predsjednik Trump ima sasvim poseban pogled na stvari - ne samo po pitanju klimatskih promjena. U intervjuu za CBS je kritizirao EU, Putina, ali i vlastitog ministra obrane.

15-10-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com