Završna konferencija projekta "Izjednači!"

Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) i Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom danas u kuriji Brnjaković u Iloku održava završnu konferenciju projekta „Izjednači!“.

izjednaciCilj je završne konferencije zajednički raspraviti rezultate projekta te izdvojiti ključne smjernice potrebne za brže unapređenje sustava rane intervencije u lokalnim zajednicama na županijskoj razini. Rezultate projekta predstavit će predsjednica Upravnog odbora HURID-a, Marta Ljubešić u uvodnom dijelu konferencije, a u nastavku će stručnjaci iz županija prikazati kako se rana intervencija provodi u njihovim ustanovama, s kojim problemima i ograničenjima se svakodnevno susreću u svom radu te načinima na koje poboljšati sustav rane intervencije kroz suradnju s drugim stručnjacima i ustanovama iz različitih sektora (sustava socijalne skrbi, zdravlja, odgoja i obrazovanja, privatnih organizacija te nevladinih udruga). Potom će se održati fokus grupe te radionica o uporabi i mogućnostima koje nudi tražilica usluga rane intervencije raniKLIK, osmišljena u sklopu projekta.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Atomske baterije za pacemakere

Atomske mini-baterije su male, dugovječne i ne zahtijevaju održavanje. Ruski znanstvenici su pronašli načina kako se riješiti zračenja kako bi baterije mogle biti ugrađivane i u pacemakere.

18-01-2019

Putin u Srbiji – obostrana korist

Ruski predsjednik Vladimir Putin i njegova delegacija završila je posjet Srbiji, četvrti po redu. Pitanje koje se nameće glasi: čime je to mala Srbija zaslužila toliku pozornost Rusije?

18-01-2019

Sankcijama protiv Sjevernog toka 2

Novi američki veleposlanik traži od njemačkih poduzeća da propitaju svoje sudjelovanje u projektu rusko-njemačkog plinovoda Sjeverni tok 2. No mogu li američke sankcije zaustaviti ovaj projekt?

18-01-2019

"Politički korektni" umak od rajčica

Poljoprivreda na jugu Italije je na lošem glasu zbog katastrofalnih uvjeta u kojima na tamošnjim poljima rade izbjeglice. Jedna inicijativa se „etičkim“ proizvodima bori za bolje radne uvjete radnika.

18-01-2019

Što desno orijentirane stranke misle o EU-u?

U skoro svim europskim zemljama postoje stranke koje su protiv Europske unije, barem u njezinom sadašnjem obliku. Što ih povezuje, a što razdvaja?

18-01-2019

Problem Therese May su konzervativci

Konzervativci su spasili Theresu May, ali odbacuju njen dogovor o izlasku Velike Britanije iz Europske unije. No najveći problem britanske premijerke ostaju tabori u vlastitoj stranci.

17-01-2019

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com