Pudarinom i trećom Noći vina započela događanja 48. Iločke berbe grožđa

pudarina1-2015Proteklog vikenda, točnije u subotu, tradicionalnom "Pudarinom", koja je inače proizašla iz starog narodnog običaja čuvanja vinograda, započela su događanja u okviru obilježavanja 48. Iločke berbe grožđa.

U Vinogradima Iločkih podruma, usprkos velikoj vrućini,  na salašu "Vukovo" okupio se veliki broj građana i gostiju, a u folklornom programu  nastupili su KUD "Sloga" Bapska i KUD "Julije Benešić" iz Iloka.

3nocvinaNakon Pudarine, zbivanja Iločke berbe grožđa preselila su se starogradsku jezgru, odnosno u Stari podrum, gdje se s početkom u 20:00 sati održala treća Noć vina na otvorenoj terasi uz prateći glazbeni program, kostimiranu animaciju, razgled podruma, etno reviju… koju organiziraju Iločki podrumi d.d., Grad Ilok i Turistička zajednica grada Iloka. Noć vina osmišljena je kao specifičan vinski doživljaj u noćnom ambijentu kompleksa starog iločkog podruma i uz specifične zvučne kulise, te okuse i mirise vrhunskih vina iločkih podruma.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Novi zakon u Mađarskoj protiv Sorosa i nevladinih organizacija

Mađarska vlada novim zakonom nastoji uvesti nadzor nad organizacijama civilnog društva koje potiču „ilegalnu migraciju“. Time se još više udaljava od načela pravne države.

21-01-2018

SPD - na vlast ili u propast?

Pregovaranje do "granice bola", osipanje članova, najlošiji izborni rezultat u povijesti – Socijaldemokratska stranka Njemačke je rijetko kada bila u ovako teškoj situaciji. Evo najvažnijih činjenica.

21-01-2018

"Važno je biti dio društva"

Pronaći zaposlenje u BiH je gotovo u sferi naučne fantastike. Osobama s invaliditetom još je i teže. Svijetlih i uspješnih primjera ipak ima.

21-01-2018

Od Zapada ništa novo ni s Trumpom

Što je godna Trumpa donijela regiji jugoistočne Europe? Analitičari iz regije prokomentirali su aktualnu politiku velikih sila te uočili kontinuitet u njihovu pristupu odnosima na Zapadnom Balkanu

20-01-2018

Nijemci rekordno bogati

Unatoč rekordno niskim kamatama, Nijemci su sve bogatiji. Privatni imutak se povećao na rekordnih 5,7 bilijuna eura. No da su hrabriji, Nijemci bi bili još bogatiji.

20-01-2018

Moja Europa: Podijeljeni kontinent, čak i na ratištu

Unatoč tomu što se uvijek grozio rata, Paweł Pieniążek je postao ratni reporter. U Siriji, među kolegama novinarima, 28-godišnji Poljak je otkrio kako postoji Europa s dvije brzine.

20-01-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com