Sjednica Kulturnog vijeća grada Iloka

kvijeceU prostorijama Grada Iloka jučer je održana treća sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka. Sjednici su nazočili članovi Kulturnog vijeća kao i predstavnici kulturnih i obrazovnih ustanova u gradu. Nakon usvajanja zapisnika sa druge sjednice Kulturnog vijeća i usvajanja dnevnog reda prešlo se na rad po točkama dnevnog reda. U prvoj i drugoj točki članovi su upoznati s izmjenama pravilnika o radu Kulturnog vijeća Grada Iloka i gradonačelnikovom odlukom o imenovanju članova Kulturnog vijeća. U trećoj točki bilo je riječi o izradi programa kulturnih događanja na razini grada. Predsjednik Kulturnog vijeća Ivan Barbarić zamolio je predstavnike ustanova da surađuju s Jasnom Ripić koja je od gradonačelnika Zvonimira Draguna zadužena za izradu plana kulturnih događanja. Predstavnici su zamoljeni da joj pošalju planove rada koji će se uklopiti u jedinstveni gradski Plan, a o kojem će biti govora na jednoj od sljedećih sjednica Kulturnog vijeća. Pod točkom različito nakon rasprave donesen je zaključak da se gradsku službu zamoli da udrugama pošalje plan financiranja za tekuću godinu te da im se dostave obrasci kojima bi mogli prijaviti svoje potrebe i da se gradonačelnika Draguna zamoli da organizira susret s predstavnicima kulturnih udruga na kojima bi bilo riječi o načinima financiranja i raspodjeli financijskih sredstava za ustanove u kulturi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Na Kosovu ubijen srpski političar

Vođa jedne srpske stranke na Kosovu Građanske inicijative „Sloboda, demokracija, pravda“ Oliver Ivanović ubijen je ispred sjedišta svoje stranke u sjevernom (srpskom) dijelu Mitrovice.

16-01-2018

Njemački namještaj na klimavim nogama

Međunarodni sajam namještaja, koji tradicionalno određuje trendove za predstojeću godinu, počeo je danas u Kölnu. Među 1272 izlagača iz 50 zemalja svijeta je i nekoliko s jugoistoka Europe.

16-01-2018

Tunis: Mršavi rezultati revolucije

Građani Tunisa ponovo su izišli na ulice. Ovaj put zbog povećanja cijena kruha. Političke reforme nisu se odrazile na gospodarstvo procvat. Zašto?

16-01-2018

Vijetnamski disidenti u Berlinu žive u strahu

Prošle godine jedan Vijetnamac je, po svemu sudeći, otet usred Berlina. Trenutno mu se sudi u domovini. Njegov slučaj uznemirio je vijetnamske disidente u njemačkoj metropoli.

16-01-2018

Zastoj kineskog "šopinga" po Europi

Kinezi su 2016. godine preuzeli rekordan broj europskih firmi. Najviše su u „šoping“ bili u Njemačkoj gdje ih je zanimala napredna tehnologija. Ali prošle godine je taj trend promijenjen, a...

15-01-2018

Srpska pravoslavna crkva: I novac i Kosovo

SPC se našla u dilemi: podržati vlast, jer to donosi novac i privilegije, ili „braniti“ Kosovo? Podržati proroka Vučića ili svetu knjigu? Crkva bira i jedno i drugo, piše sociolog...

15-01-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com