Sjednica Kulturnog vijeća grada Iloka

kvijeceU prostorijama Grada Iloka jučer je održana treća sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka. Sjednici su nazočili članovi Kulturnog vijeća kao i predstavnici kulturnih i obrazovnih ustanova u gradu. Nakon usvajanja zapisnika sa druge sjednice Kulturnog vijeća i usvajanja dnevnog reda prešlo se na rad po točkama dnevnog reda. U prvoj i drugoj točki članovi su upoznati s izmjenama pravilnika o radu Kulturnog vijeća Grada Iloka i gradonačelnikovom odlukom o imenovanju članova Kulturnog vijeća. U trećoj točki bilo je riječi o izradi programa kulturnih događanja na razini grada. Predsjednik Kulturnog vijeća Ivan Barbarić zamolio je predstavnike ustanova da surađuju s Jasnom Ripić koja je od gradonačelnika Zvonimira Draguna zadužena za izradu plana kulturnih događanja. Predstavnici su zamoljeni da joj pošalju planove rada koji će se uklopiti u jedinstveni gradski Plan, a o kojem će biti govora na jednoj od sljedećih sjednica Kulturnog vijeća. Pod točkom različito nakon rasprave donesen je zaključak da se gradsku službu zamoli da udrugama pošalje plan financiranja za tekuću godinu te da im se dostave obrasci kojima bi mogli prijaviti svoje potrebe i da se gradonačelnika Draguna zamoli da organizira susret s predstavnicima kulturnih udruga na kojima bi bilo riječi o načinima financiranja i raspodjeli financijskih sredstava za ustanove u kulturi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Odzvonilo besplatnim cigaretama?

Zaposleni u njemačkoj duhanskoj industriji mjesečno od poslodavca dobivaju besplatno i neoporezovano 600 cigareta. Država to već godinama želi spriječiti i sad će joj taj naum izgleda uspjeti.

17-03-2018

Europu spašava samo skok naprijed

Razgradnja EU-a uzima maha i mnogi rješenje vide u Europi s više brzina. Pogrešno, piše u našoj tjednoj kolumni Moja Europa Bartosz Wielinski. Rješenje glasi: više Europe, a ključnu ulogu...

17-03-2018

U slučaju dvojbe, neka je ministar "pravi" Nijemac

U Njemačkoj već gotovo četvrtina državljana potječe iz inozemstva. I političke stranke pokušavaju takve građane izgurati u prve redove, ali u novoj vladi Angele Merkel takvih baš i nema.

17-03-2018

U pola pet: sastanak s Majkom Božjom

Ove subote u 16 i 30: Djevica Marija će se ukazati u kapelici svetog Lovre u Unterflossingu u Bavarskoj. To barem tvrdi jedan Sicilijanac, a on ima sljedbenika i u...

17-03-2018

Potpirivanje stare rasprave: Je li islam dio Njemačke ili ne?

Poznata je izjava bivšeg predsjednika Njemačke Wulffa kako je islam dio ove zemlje. Novi ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer, naslovljava tabloid Bild, tvrdi upravo suprotno.

16-03-2018

Je li Bruxelles predugo okretao glavu od Slovačke?

Slovački premijer je podnio ostavku, zemlja će dobiti novu vladu. Ali Slovaci i dalje prosvjeduju zbog stanja u svojoj zemlji. EU, pak, već dugo ignorira činjenicu da i Slovačku razjeda...

16-03-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com