Pozitivno i sve bolje poslovanje Doma za stare i nemoćne osobe Ilok

IMAG09021U Domu za starije i nemoćne osobe Ilok u četvrtak je održan sastanak Odbora za skrb o osobama treće životne dobi s područja Vukovarsko-srijemske županije. Predsjednik županijskog odbora za treću životnu dob Mihajlo Tomašković upoznao je nazočne s problematikom umirovljenika na području naše županije te podnio izvješće o realizaciji projekta odlaska umirovljenika u toplice, pri čemu je istaknuo da je tijekom ljeta za umirovljenike naše županije organiziran odlazak 72 autobusa u Bizovačke toplice.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Ilok Darija Nikolić podnijela je izviješće o radu Doma za proteklu 2014. godinu te upoznala nazočne s planovima rada u 2015. godini. Unatoč krizi, ravnateljica Nikolić istaknula je kako ove godine nisu osjetili pad smještaja korisnika, već dapače, da im pristiže sve više novih zahtjeva za smještaj. Također, navela je kako će Dom 2014. godinu zaključiti s pozitivnim financijskim poslovanjem.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Europska nagrada za Sinjsku alku

U Berlinu su u sklopu središnje konferencije Europske godine kulturne baštine dodijeljene nagrade EU-a za zaštitu baštine. Među dobitnicima je i Muzej Sinjske alke.

23-06-2018

Trgovinska razmjena EU i SAD: brojke i činjenice

"Trgovački rat nije počeo, on se već dugo vodi protiv SAD-a, predsjednik Trump je samo odlučio uzvratiti“, izjavio je američki ministar trgovine Ross povodom uvođenja carina na američke proizvode. Brojke...

23-06-2018

Kriza vlade: Može li Merkel ukrotiti alfa-mužjake iz CSU-a?

Aktuelni krah u vladajućoj koaliciji izazvala su prije svega dva bavarska demokršćana: Horst Seehofer i Markus Söder. No, ovi alfa-mužjaci nisu tim. Što je psihološka pozadina krize?

23-06-2018

Dan pakla u Australiji

U Australiji se još dobro pamti „Crna subota“, golemi požar koji je proždirao makiju i drveće uz vjetar koji je puhao brzinom od 120 km/h. I autorica je morala bježati...

23-06-2018

Petero protiv Erdogana

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan raspisao je prijevremene predsjedničke izbore kako bi ojačao svoj položaj. Mi vam predstavljamo njegove glavne konkurente.

22-06-2018

Kako ste noćas spavali?

Koliko sati sna je čovjeku potrebno? I zašto uopće moramo spavati? Nemojte zaspati, priča je zanimljiva.

22-06-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com