Pozitivno i sve bolje poslovanje Doma za stare i nemoćne osobe Ilok

IMAG09021U Domu za starije i nemoćne osobe Ilok u četvrtak je održan sastanak Odbora za skrb o osobama treće životne dobi s područja Vukovarsko-srijemske županije. Predsjednik županijskog odbora za treću životnu dob Mihajlo Tomašković upoznao je nazočne s problematikom umirovljenika na području naše županije te podnio izvješće o realizaciji projekta odlaska umirovljenika u toplice, pri čemu je istaknuo da je tijekom ljeta za umirovljenike naše županije organiziran odlazak 72 autobusa u Bizovačke toplice.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Ilok Darija Nikolić podnijela je izviješće o radu Doma za proteklu 2014. godinu te upoznala nazočne s planovima rada u 2015. godini. Unatoč krizi, ravnateljica Nikolić istaknula je kako ove godine nisu osjetili pad smještaja korisnika, već dapače, da im pristiže sve više novih zahtjeva za smještaj. Također, navela je kako će Dom 2014. godinu zaključiti s pozitivnim financijskim poslovanjem.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ubojstvo Olivera Ivanovića "politička sabotaža"

Nakon ubojstva srpskog političara Olivera Ivanovića Beograd i Priština ponovo se međusobno optužuju. Nesumnjivo je da se radi o političkom atentatu, smatraju analitičari, a posljedice će se tek vidjeti.

17-01-2018

Spašavanje životinja iz Alepa

U ratu u Siriji ne stradavaju samo ljudi nego i simboli urbanog života. Među njih spadaju i zoološki vrtovi poput onog koji se nekad nalazio u Alepu. Ali humanost ni...

17-01-2018

Posjet u osjetljivom trenutku

Predsjednica Republike Hrvatske doputovat će u BiH u jeku rasprave o Izbornom zakonu koji opterećuje bošnjačko-hrvatske odnose, ali i odnose BiH i Hrvatske.

17-01-2018

Japanska ljubav prema automatima

Japan se, uz ostale superlative, može pohvaliti i s najvećim brojem automata za prodaju po glavi stanovnika. Za razliku od ostalih zemalja u japanskim automatima se može kupiti mnogo više...

17-01-2018

O paravojnim formacijama u BiH nitko ništa ne zna

U Ministarstvu sigurnosti BiH "zatečeni" su navodima o postojanju paravojnih formacija u RS. Iz manjeg entiteta takve navode demantiraju.

16-01-2018

Na Kosovu ubijen srpski političar

Vođa jedne srpske stranke na Kosovu Građanske inicijative „Sloboda, demokracija, pravda“ Oliver Ivanović ubijen je ispred sjedišta svoje stranke u sjevernom (srpskom) dijelu Mitrovice.

16-01-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com