Povodom Dana neovisnosti, gradonačelnik Dragun odao počast svim žrtvama u Domovinskom ratu

spomenik1Povodom 8. listopada - Dana neovisnosti Republike Hrvatske gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun kod spomenika hrvatskim braniteljima na katoličkom groblju prijepodne je položio vijenac i zapalio svijeću za sve poginule hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu.

Dan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor je jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Gezi: San o jednoj drugačijoj Turskoj

Na današnji dan prije pet godina, stotine tisuća građana je usred Istanbula započelo s prosvjedima protiv autoritarnog režima predsjednika Erdogana. Što je ostalo od duha Gezi parka?

28-05-2018

Ribarstvo u mreži proturječnih interesa

U Hrvatskoj se jede premalo ribe, a i to što se jede često nije domaće. Cilj projekta HGK je da se to promijeni, ali i da domaći proizvođači povećaju izvoz...

28-05-2018

S „privatnim“ odvozom smeća je još gore

Na turističkom odredištu kao što je Tavira u Portugalu je važna i čistoća grada. No od kako je odvoz smeća dijelom privatiziran, stanje je postalo još gore nego što je...

27-05-2018

Slučaj Abramovič: Odlazak simbola „ruskog“ Londona?

Za ruski kapital došlo je vrijeme za odlazak iz Velike Britanije. To što Romanu Abramoviču nije izdana viza svojevrsni je signal žiteljima „ruskog“ Londona, ocjenjuje politolog Ivan Preobraženski.

27-05-2018

Komentar: Poljuljani crkveni temelji

Seksualno nasilje čiji počinitelji su djelatnici katoličke crkve širom svijeta dobiva nove dimenzije. To je snažno uzdrmalo Rimokatoličku crkvu – najviše iznutra, smatra Christoph Strack.

27-05-2018

Izbjeglički strah od nove vlade u Rimu

Talijanske nevladine organizacije koje se brinu za izbjeglice se nadaju da nova populistička vlada u Rimu neće ostvariti mnogo od svojih predizbornih obećanja iliti prijetnji. U nadi je spas.

27-05-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com