U Iloku u kolovozu evidentirano 596 nezaposlenih osoba

hzz1Krajem kolovoza ove godine u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na području Ispostave Ilok evidentirano je 596 nezaposlenih osoba, što je za 11,2 % manje nego u kolovozu prošle godine, dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 2,6 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije čini 3,3 %.

U Ispostavi Ilok u kolovozu je evidentirano 286 žena, što je za 6,5 % manje nego u kolovozu prošle godine. Žene čine udio od 48,0 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok.

U Ispostavi Ilok je novo prijavljeno 19 osoba, od čega je 14 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 10 osoba, iz neaktivnosti 7 osoba te iz redovitog školovanja 2 osobe. S evidencije Zavoda zaposleno je 19 osoba, što su 4 osobe manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 2 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec.

Na području Ispostave Ilok tijekom kolovoza poslodavci su prijavili 4 potrebe za radnikom što je 10 slobodnih radnih mjesta manje nego u kolovozu 2013. i 4 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ugodno ćaskanje uoči odmora – Angela Merkel i novinari

Na svojoj tradicionalnoj ljetnoj konferenciji za tisak njemačka kancelarka je dala do znanja da na ovom položaju namjerava ostati do kraja mandata. Ali da će joj nakon naporne godine odmor...

20-07-2018

Sumrak u simbolu njemačke industrije

„Kruppovi topovi“ i Thyssenov čelik desetljećima su bili simbolom industrije Njemačke. Koncern ThyssenKrupp je još uvijek div, ali pod pritiskom investitora za većom dobiti tamo se „kotrljaju glave“.

20-07-2018

Komentar: Trumpogorci

Trump je izvršio etnoanalizu Crnogoraca i zaključio da su agresivni. Na to su negodovali svi koji se ovakvom zgodom inače javljaju za riječ, od Kasparova do McCaina. Nešto ipak nitko...

20-07-2018

Brexit: Unatoč optimizmu, propast pregovora je moguć

„Punom parom“ u pregovore za „najbolji mogući deal“: novi britanski Brexit ministar prilikom svog prvog posjeta Bruxellesu odiše optimizmom. No i jedna i druga strana se priprema na “plan B”.

20-07-2018

TV pretplata u službi javnosti

Jedna presuda Njemačkog ustavnog suda ojačala je položaj javnih medija i njegovog financiranja. No sustav koji funkcionira u Njemačkoj ne funkcionira u zemljama jugoistočne Europe.

20-07-2018

„Trump je Putinu sigurno pokazao da je za Ameriku“

Nakon Trumpovog susreta s ruskim predsjednikom Putinom u Washingtonu pljušte kritike. Ali u „pravoj Americi“, koju bi zemlje NATO-a teško našle i prstom na karti, su drugi prioriteti. Tako je...

20-07-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com