Protekli tjedan na području Iloka ukupno prikupljeno 87 kubika otpada

kamionTijekom proteklog tjedna u proljetnom dijelu akcije prikupljanja i odvoza glomaznog otpada od građana, gradsko komunalno poduzeće Kom-Ilok d.o.o., prikupilo je ukupno oko 87 kubika otpada. U Mohovu i Šarengradu prikupljeno je 9 kubika, u Bapskoj 13 kubika, dok je u Iloku tijekom 2 dana prikupljeno oko 65 kubika. Prikupljeni otpad prevezen je na odlagalište komunalnog otpada "Božino brdo" u Iloku, gdje će se na odgovarajući način zbrinuti, a iz kojeg su na odgovarajući način izdvojeni elektronički otpad, dok će se ostatak trajno odložiti na odlagalištu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

"Berlin nosi kipu" - prosvjed protiv antisemitizma

Uvijek iznova nasilni napadi na Židove u Njemačkoj izazivaju uzbuđenje javnosti. No i antisemitski tekstovi pjesama izazivaju burne rasprave. U znak solidarnosti sa Židovima u Njemačkoj se demonstrira u mnogim...

26-04-2018

Je li Grcima zaista bolje?

„Sve će biti dobro!“ Već tjednima grčki premijer Tsipras širi optimizam o stanju grčkoga gospodarstva. To je poželjno prije razgovora ministara financija EU-a u petak. Ali bliži pogled otkriva sasvim...

26-04-2018

Rat protiv jednog načina života

„Agresija je pokazala 'talent' da se pretvori u građanski rat“, kaže sarajevski profesor Nerzim Ćurak povodom rasprave koju je jedna izjava ruske političarke izazvala u Sarajevu i šire. Što je...

26-04-2018

Kriminal u Njemačkoj u opadanju

Dobra vijest: prošle je godine u Njemačkoj zabilježeno smanjenje broja kriminalnih djela za gotovo deset posto - najveće smanjenje u posljednjih 25 godina. No taj pozitivan trend ima i svoje...

26-04-2018

Hidrocentralama ponestaje vode

Voda je najvažniji izvor održivih oblika energije. No duga sušna razdoblja uvijek iznova skrbe za to da nekim hidrocentralama nedostaje vode. Kakvu ulogu pritom igra promjena klime?

26-04-2018

Na pomolu veća zaštita zviždača u EU

Situacija za zviždače je u Njemačkoj vrlo teška, izjavila je u intervjuu za DW Annegret Falter iz mreže Whistleblower. Zaštita postoji samo u pojedinim oblastima. To se mora promijeniti.

25-04-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com