Zakon komunalnu tvrtku podijelio na dvije

komilok1Sukladno Zakonu o vodama, komunalno poduzeće Komunalije d.o.o. Ilok izvršilo je podjelu komunalnog poduzeća na dvije tvrtke, odnosno na dva trgovačka društva s ograničenom odgovornošću. Tijekom mjeseca ožujka stiglo je rješenje Trgovačkog suda kojim je završen postupak razdvajanja, tako da je iločko komunalno poduzeće Komunalije d.o.o. Ilok sada podijeljeno na dvije tvrtke - Komunalije d.o.o. i Kom-Ilok d.o.o. Tako će Komunalije d.o.o. od 01. travnja ubuduće obavljati poslove na vodoopskrbi i odvodnji a nova tvrtka Kom-Ilok d.o.o. bavit će se poslovima prikupljanja i odlaganja komunalnog otpada, održavanjem nerazvrstanih cesta, javnih površina i groblja, obavljanjem pogrebnih poslova te drugim komunalnim djelatnostima. Na poziciji direktora oba poduzeća, odlukom Grada Iloka, ostaje dosadašnji direktor Vilim Čuljak. Što se tiče pružanja usluga, direktor Čuljak napomenuo je da će se one obavljati kao i do sada s tim da će građani ubuduće dobivati dva računa. Naime, jedan račun bit će naslovljen na Komunalije d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju, odnosno račun za vodu, a drugi na Kom-Ilok d.o.o za odvoz komunalnog otpada.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemački ustavni sud: Marakeški sporazum ne obvezuje

Njemački Savezni ustavni sud je potvrdio da Marakeški sporazum nije obvezujući. Time je odbio zahtjev 13 osoba da se izrekne privremena mjera zabrane pristupa Njemačke tom sporazumu.

11-12-2018

"Za Solženjicina će se znati i za 200 godina"

11. prosinca se navršava 100 godina od rođenja slavnog pisca i nobelovca Aleksandra Solženjicina. Jedan drugi pisac, Viktor Jerofejev, nekoć ga je obožavao. A kasnije kritizirao – zbog bliskosti s...

11-12-2018

Macron se povlači pred "Žutim prslucima"

Govor francuskog predsjednika Emmanuela Macrona u kojem je najavio ustupke "Žutim prslucima" tema je brojnih napisa u njemačkim medijima.

11-12-2018

Brexit pod božićnom jelkom

Theresa May se povukla u posljednjem trenutku i odgodila glasovanje o Brexitu. Time je privremeno spasila svoju vlast, ali na štetu svoje zemlje. Žalosno, komentira Barbara Wesel.

11-12-2018

BiH između dejtonske stvarnosti i EU budućnosti

Za EU prioritetni zadaci BiH su jasni: formiranje vlasti, nastavak reformskog procesa, izmjena Izbornog zakona. Ono oko čega nema jedinstva je redoslijed prioriteta i način pomirenja jedinstvenog uređenja BiH.

11-12-2018

Žuti prsluci koštaju Francusku

Prosvjedi u Francuskoj su isprva počeli zbog dodatnih nameta na cijenu goriva. No sada dolaze novi zahtjevi prosvjednika. Njihovu cijenu tek treba dobro odmjeriti, s obzirom koliko zapravo košta ovo...

11-12-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com