Zakon komunalnu tvrtku podijelio na dvije

komilok1Sukladno Zakonu o vodama, komunalno poduzeće Komunalije d.o.o. Ilok izvršilo je podjelu komunalnog poduzeća na dvije tvrtke, odnosno na dva trgovačka društva s ograničenom odgovornošću. Tijekom mjeseca ožujka stiglo je rješenje Trgovačkog suda kojim je završen postupak razdvajanja, tako da je iločko komunalno poduzeće Komunalije d.o.o. Ilok sada podijeljeno na dvije tvrtke - Komunalije d.o.o. i Kom-Ilok d.o.o. Tako će Komunalije d.o.o. od 01. travnja ubuduće obavljati poslove na vodoopskrbi i odvodnji a nova tvrtka Kom-Ilok d.o.o. bavit će se poslovima prikupljanja i odlaganja komunalnog otpada, održavanjem nerazvrstanih cesta, javnih površina i groblja, obavljanjem pogrebnih poslova te drugim komunalnim djelatnostima. Na poziciji direktora oba poduzeća, odlukom Grada Iloka, ostaje dosadašnji direktor Vilim Čuljak. Što se tiče pružanja usluga, direktor Čuljak napomenuo je da će se one obavljati kao i do sada s tim da će građani ubuduće dobivati dva računa. Naime, jedan račun bit će naslovljen na Komunalije d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju, odnosno račun za vodu, a drugi na Kom-Ilok d.o.o za odvoz komunalnog otpada.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Posjet u osjetljivom trenutku

Predsjednica Republike Hrvatske doputovat će u BiH u jeku rasprave o Izbornom zakonu koji opterećuje bošnjačko-hrvatske odnose, ali i odnose BiH i Hrvatske.

17-01-2018

Japanska ljubav prema automatima

Japan se, uz ostale superlative, može pohvaliti i s najvećim brojem automata za prodaju po glavi stanovnika. Za razliku od ostalih zemalja u japanskim automatima se može kupiti mnogo više...

17-01-2018

O paravojnim formacijama u BiH nitko ništa ne zna

U Ministarstvu sigurnosti BiH "zatečeni" su navodima o postojanju paravojnih formacija u RS. Iz manjeg entiteta takve navode demantiraju.

16-01-2018

Na Kosovu ubijen srpski političar

Vođa jedne srpske stranke na Kosovu Građanske inicijative „Sloboda, demokracija, pravda“ Oliver Ivanović ubijen je ispred sjedišta svoje stranke u sjevernom (srpskom) dijelu Mitrovice.

16-01-2018

Njemački namještaj na klimavim nogama

Međunarodni sajam namještaja, koji tradicionalno određuje trendove za predstojeću godinu, počeo je danas u Kölnu. Među 1272 izlagača iz 50 zemalja svijeta je i nekoliko s jugoistoka Europe.

16-01-2018

Tunis: Mršavi rezultati revolucije

Građani Tunisa ponovo su izišli na ulice. Ovaj put zbog povećanja cijena kruha. Političke reforme nisu se odrazile na gospodarstvo procvat. Zašto?

16-01-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com