Gradsko natjecanje mladih Hrvatskog crvenog križa

priznanje2Gradsko društvo Crvenog križa Ilok protekle subote održalo je gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa. Natjecanje je održano u učeničkom domu Srednje škole Ilok. Natjecanje se održalo u dvije kategorije, Mladež (učenici srednje škole) i Podmladak (učenici osnovne škole). Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa Srednje škole Ilok i po jedna ekipa osnovne škole Julije Benešić iz Iloka te osnovne škole dr. Franjo Tuđman Šarengrad. Učenici su se natjecali iz poznavanja povijesti i pokreta Crvenog križa te poznavanja pružanja prve pomoći. U kategoriji Mladež, pod vodstvom profesorice Lidije Kopilaš Keri, pobijedila je ekipa Srednje škole Ilok u sastavu: Ivona Šimunović, Ana Janić, Lea Habenšus, Filip Ćorić i Luka Sirovica.

priznanje1U kategoriji Podmladak, pod vodstvom profesorice Tajane Smiljanić, pobijedila je ekipa osnovne škole dr. Franjo Tuđman iz Šarengrada u sastavu: Tena Krutak, Katarina Kalfić, Stella Štipak, Matej Božinović, Martina Jurgec i Stanko Janega. Pobjedničke ekipe sudjelovat će na Međužupanijskom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati 05. travanja ove godine u Požegi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Borba protiv „glačanja grudi“

U Kamerunu se do danas u pojedinim dijelovima zemlje zadržao običaj da se ženske grudi stežu zavojima ili stišću kamenjem. Grupa žena se bori protiv ove tradicije prosvjećujući djecu u...

16-10-2018

Mađarska: zakonom protiv beskućnika

U Mađarskoj je stupio na snagu Zakon koji zabranjuje stanovanje na javnim površinama. To znači da bi s tih površina sada trebalo da budu protjerani svi beskućnici. Kritičari govore o...

16-10-2018

Ako vam se ovdje ne sviđa – zbogom!

Petina građana Srbije želi se iseliti iz zemlje, pokazuje istraživanje organizacije Srbija 21. Bolji životni standard je glavni motiv, ali ljudi odlaze i zbog neuređene države, partokracije i nedostatka perspektive.

16-10-2018

Na tragu zločina - slučaj Motasadek

Istraga napada u SAD-u od 11. rujna 2001. se širila dok nije stigla i do Hamburga u kojem je živio jedan od optuženih – i osuđenih – za napade: Munir...

16-10-2018

Sjećanje na ubijenu novinarku podijelilo Maltu

Turističke rute, pravosudni sustav i malteška povijest – sve se to nekako isprepleće u priči u kojoj aktivisti vrše pritisak kako bi se dobio odgovor na pitanje tko je ubio...

16-10-2018

Trump: Klimatske promjene (više) nisu šala

Američki predsjednik Trump ima sasvim poseban pogled na stvari - ne samo po pitanju klimatskih promjena. U intervjuu za CBS je kritizirao EU, Putina, ali i vlastitog ministra obrane.

15-10-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com