Gradsko natjecanje mladih Hrvatskog crvenog križa

priznanje2Gradsko društvo Crvenog križa Ilok protekle subote održalo je gradsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa. Natjecanje je održano u učeničkom domu Srednje škole Ilok. Natjecanje se održalo u dvije kategorije, Mladež (učenici srednje škole) i Podmladak (učenici osnovne škole). Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa Srednje škole Ilok i po jedna ekipa osnovne škole Julije Benešić iz Iloka te osnovne škole dr. Franjo Tuđman Šarengrad. Učenici su se natjecali iz poznavanja povijesti i pokreta Crvenog križa te poznavanja pružanja prve pomoći. U kategoriji Mladež, pod vodstvom profesorice Lidije Kopilaš Keri, pobijedila je ekipa Srednje škole Ilok u sastavu: Ivona Šimunović, Ana Janić, Lea Habenšus, Filip Ćorić i Luka Sirovica.

priznanje1U kategoriji Podmladak, pod vodstvom profesorice Tajane Smiljanić, pobijedila je ekipa osnovne škole dr. Franjo Tuđman iz Šarengrada u sastavu: Tena Krutak, Katarina Kalfić, Stella Štipak, Matej Božinović, Martina Jurgec i Stanko Janega. Pobjedničke ekipe sudjelovat će na Međužupanijskom natjecanju Mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati 05. travanja ove godine u Požegi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ugodno ćaskanje uoči odmora – Angela Merkel i novinari

Na svojoj tradicionalnoj ljetnoj konferenciji za tisak njemačka kancelarka je dala do znanja da na ovom položaju namjerava ostati do kraja mandata. Ali da će joj nakon naporne godine odmor...

20-07-2018

Sumrak u simbolu njemačke industrije

„Kruppovi topovi“ i Thyssenov čelik desetljećima su bili simbolom industrije Njemačke. Koncern ThyssenKrupp je još uvijek div, ali pod pritiskom investitora za većom dobiti tamo se „kotrljaju glave“.

20-07-2018

Komentar: Trumpogorci

Trump je izvršio etnoanalizu Crnogoraca i zaključio da su agresivni. Na to su negodovali svi koji se ovakvom zgodom inače javljaju za riječ, od Kasparova do McCaina. Nešto ipak nitko...

20-07-2018

Brexit: Unatoč optimizmu, propast pregovora je moguć

„Punom parom“ u pregovore za „najbolji mogući deal“: novi britanski Brexit ministar prilikom svog prvog posjeta Bruxellesu odiše optimizmom. No i jedna i druga strana se priprema na “plan B”.

20-07-2018

TV pretplata u službi javnosti

Jedna presuda Njemačkog ustavnog suda ojačala je položaj javnih medija i njegovog financiranja. No sustav koji funkcionira u Njemačkoj ne funkcionira u zemljama jugoistočne Europe.

20-07-2018

„Trump je Putinu sigurno pokazao da je za Ameriku“

Nakon Trumpovog susreta s ruskim predsjednikom Putinom u Washingtonu pljušte kritike. Ali u „pravoj Americi“, koju bi zemlje NATO-a teško našle i prstom na karti, su drugi prioriteti. Tako je...

20-07-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com