Zvonimir Dragun još jednom izabran za predsjednika GO HSS-a Ilok

hssilokJučer je u Iloku, održana Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Ilok. Osim članova gradskoga HSS-a, skupštini su nazočili i gosti iz županijske organizacije. Nakon verifikacije članstva i izbora radnog predsjedništva, te pozdrava gostima, predsjednik GO HSS-a Ilok Zvonimir Dragun podnio je izvješće o radu organizacije u proteklom četverogodišnjem razdoblju. Nakon toga se pristupilo izboru predsjednika, dvaju dopredsjednika, tajnika, blagajnika i članova odbora GO HSS-a Ilok, kao i predstavnika u skupštini županijske organizacije stranke. Za predsjednika GO HSS-a Ilok izabran je Zvonimir Dragun, za dopredsjednice su izabrane Ana Pucovsky i Zrinka Ožanić, tajnik je Željko Prskalo, a blagajnik Ivan Barbarić. Članovima Odbora GO HSS-a Ilok imenovani su Miroslav Bošnjak, Ivica Cerovski, Darinko Bošnjak, Dubravko Asić i Ivan Čuljak. Po završetku radnoga dijela skupštine, novoizabrano vodstvo i članovi HSS-a nastavili su druženje na prigodnom domjenku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Unutarnji pakao jedne jezidske majke

"Da nemam djece, odavno bih se ubila", kaže Kocher, iračka Jezidka koja je provela dvije godine u zatočeništvu IS-a. Njezino troje djece još se vode kao nestali.

25-06-2018

Izbori u Turskoj: Ima li demokracija još izgleda?

Današnji izbori su po svemu sudeći najvažniji u povijesti moderne Turske. Pobijedi li Erdogan, doći će do konsolidacije vladavine jednog čovjeka. Ali ni oporba ne spava. Rezultat bi trebao biti...

24-06-2018

Korak po korak do prava LGBT populacije na Balkanu

Nasilje protiv LGBT osoba u BiH je povećano, a Parada ponosa do sada nikada nije održana. Zato bi se, poručuje političar njemačkih Zelenih Volker Beck, građani morali podići protiv mržnje...

24-06-2018

Albanija spašava Angelu Merkel?

Albanija bi mogla postati središnja zemlja za prihvaćanje izbjeglica: nalazi se u Europi, a izvan Europske unije je. To je još uvek samo glasina, ali zvuči kao zlatno rješenje –...

24-06-2018

Komentar: Elf se probudio iz sna!

Marco Reus je njemačku reprezentaciju istrgnuo iz dubokog sna i pripremio prekretnicu. Za uspješni turnir još možda nije prekasno, komentira iz Sočija Thomas Klein.

24-06-2018

Bolnica na kraju grada

U bivšoj Jugoslaviji bila je najveća i najmodernija psihijatrijska klinika. Psihijatrijska bolnica Sokolac danas jedva opstaje, a uz pomoć donatora i entuzijasta, pacijentima se pokušava osigurati najbolja njega.

24-06-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com