Zvonimir Dragun još jednom izabran za predsjednika GO HSS-a Ilok

hssilokJučer je u Iloku, održana Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Ilok. Osim članova gradskoga HSS-a, skupštini su nazočili i gosti iz županijske organizacije. Nakon verifikacije članstva i izbora radnog predsjedništva, te pozdrava gostima, predsjednik GO HSS-a Ilok Zvonimir Dragun podnio je izvješće o radu organizacije u proteklom četverogodišnjem razdoblju. Nakon toga se pristupilo izboru predsjednika, dvaju dopredsjednika, tajnika, blagajnika i članova odbora GO HSS-a Ilok, kao i predstavnika u skupštini županijske organizacije stranke. Za predsjednika GO HSS-a Ilok izabran je Zvonimir Dragun, za dopredsjednice su izabrane Ana Pucovsky i Zrinka Ožanić, tajnik je Željko Prskalo, a blagajnik Ivan Barbarić. Članovima Odbora GO HSS-a Ilok imenovani su Miroslav Bošnjak, Ivica Cerovski, Darinko Bošnjak, Dubravko Asić i Ivan Čuljak. Po završetku radnoga dijela skupštine, novoizabrano vodstvo i članovi HSS-a nastavili su druženje na prigodnom domjenku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Ubojstvo Olivera Ivanovića "politička sabotaža"

Nakon ubojstva srpskog političara Olivera Ivanovića Beograd i Priština ponovo se međusobno optužuju. Nesumnjivo je da se radi o političkom atentatu, smatraju analitičari, a posljedice će se tek vidjeti.

17-01-2018

Spašavanje životinja iz Alepa

U ratu u Siriji ne stradavaju samo ljudi nego i simboli urbanog života. Među njih spadaju i zoološki vrtovi poput onog koji se nekad nalazio u Alepu. Ali humanost ni...

17-01-2018

Posjet u osjetljivom trenutku

Predsjednica Republike Hrvatske doputovat će u BiH u jeku rasprave o Izbornom zakonu koji opterećuje bošnjačko-hrvatske odnose, ali i odnose BiH i Hrvatske.

17-01-2018

Japanska ljubav prema automatima

Japan se, uz ostale superlative, može pohvaliti i s najvećim brojem automata za prodaju po glavi stanovnika. Za razliku od ostalih zemalja u japanskim automatima se može kupiti mnogo više...

17-01-2018

O paravojnim formacijama u BiH nitko ništa ne zna

U Ministarstvu sigurnosti BiH "zatečeni" su navodima o postojanju paravojnih formacija u RS. Iz manjeg entiteta takve navode demantiraju.

16-01-2018

Na Kosovu ubijen srpski političar

Vođa jedne srpske stranke na Kosovu Građanske inicijative „Sloboda, demokracija, pravda“ Oliver Ivanović ubijen je ispred sjedišta svoje stranke u sjevernom (srpskom) dijelu Mitrovice.

16-01-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com