U kolovozu u Iloku evidentirana 671 nezaposlena osoba

hzz1U Ispostavi HZZ-a Ilok u kolovozu je evidentirana 671 nezaposlena osoba, što je za 14,9 % više nego u kolovozu prošle godine, dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za jednu osobu. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije iznosi 3,4 %. U kolovozu je evidentirano 306 žena, što je za 7,4 % više nego u kolovozu 2012. Žene čine udio od 45,6 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. U ovoj ispostavi novoprijavljeno je 45 osoba, od čega je 40 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 37 osoba, iz neaktivnosti 6 te 2 osobe iz redovitog školovanja. S evidencije Zavoda zaposlene su 23 osobe, što je 11 osoba više u odnosu na isti mjesec prošle godine i 5 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok tijekom kolovoza poslodavci su prijavili 14 potreba za radnikom, odnosno 12 slobodnih radnih mjesta više nego u kolovozu 2012. te 6 slobodnih radnih mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Europska nagrada za Sinjsku alku

U Berlinu su u sklopu središnje konferencije Europske godine kulturne baštine dodijeljene nagrade EU-a za zaštitu baštine. Među dobitnicima je i Muzej Sinjske alke.

23-06-2018

Trgovinska razmjena EU i SAD: brojke i činjenice

"Trgovački rat nije počeo, on se već dugo vodi protiv SAD-a, predsjednik Trump je samo odlučio uzvratiti“, izjavio je američki ministar trgovine Ross povodom uvođenja carina na američke proizvode. Brojke...

23-06-2018

Kriza vlade: Može li Merkel ukrotiti alfa-mužjake iz CSU-a?

Aktuelni krah u vladajućoj koaliciji izazvala su prije svega dva bavarska demokršćana: Horst Seehofer i Markus Söder. No, ovi alfa-mužjaci nisu tim. Što je psihološka pozadina krize?

23-06-2018

Dan pakla u Australiji

U Australiji se još dobro pamti „Crna subota“, golemi požar koji je proždirao makiju i drveće uz vjetar koji je puhao brzinom od 120 km/h. I autorica je morala bježati...

23-06-2018

Petero protiv Erdogana

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan raspisao je prijevremene predsjedničke izbore kako bi ojačao svoj položaj. Mi vam predstavljamo njegove glavne konkurente.

22-06-2018

Kako ste noćas spavali?

Koliko sati sna je čovjeku potrebno? I zašto uopće moramo spavati? Nemojte zaspati, priča je zanimljiva.

22-06-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com