Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Muslimani i Židovi zajedno u Auschwitzu

o sada su samo rijetki muslimani posjećivali mjesto sjećanja Auschwitz-Birkenau. Sada visokopozicionirani predstavnici muslimana i Židova putuju zajedno na mjesto užasa.

19-01-2020

„Ciljana ubojstva bi mogla postati normalna pojava“

Europu je dostigao zastrašujući val ubojstava koja su počinile tajne službe, piše povjesničar i stručnjak za tajne službe Christopher Nehring. To je jedna od posljedica raspada starog međunarodnog poretka.

19-01-2020

EU smanjuje financije Turskoj

U 2020. godini će Turskoj biti na raspolaganju samo 25 posto od ukupne predviđene sume EU financija. Ipak, Sporazum o izbjeglicama između Turske i EU će se i dalje poštovati...

18-01-2020

Instagram briše generala Sulejmanija

Američka platforma sustavno uklanja sve objave u kojima se spominje ubijeni iranski general Kasim Sulejmani i to pravda američkim sankcijama. Novinari govore o cenzuri ovog kanala koji je izuzetno važan...

18-01-2020

Pobuna malih trgovaca protiv velikog Amazona

Jeff Bezos, šef koncerna Amazon, stigao je u Indiju kako bi najavio ogromne investicije u toj zemlji. No dobrodošlica nije bila onakva kakvu je očekivao. Protiv Amazona je na ulice...

18-01-2020

Libija: nada u sljedeću konferenciju

U Moskvi su propali posljednji mirovni razgovori o Libiji. Novi pokušaj bi trebao uslijediti u Berlinu. Ipak situacija je komplicirana. Jer svi sudionici slijede svoje vlastite interese.

18-01-2020

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com