Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Kultura je srce društva

U Njemačkoj je predstavljaju kao rumunjsku književnicu, a rumunjski književni krugovi je smatraju Njemicom. Carmen-Francesca Banciu često se nađe između dvije stolice. To je sasvim drukčije u SAD-u i Velikoj...

24-02-2018

Nekada časnici JNA - danas "beskućnici"

Tisuće srbijanskih vojnih umirovljenika i njihovih obitelji živi u "privremenom smještaju" skoro tri desetljeća. Političare niti jedne garniture to nije zanimalo, unatoč odlukama sudova. Sanja Kljajić ih je posjetila.

24-02-2018

Juncker na balkanskoj turneji

Šest zemalja Zapadnog Balkana žele ući u Europsku uniju. Ona ih privlači novcem i stabilnošću. Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker kreće u četverodnevni obilazak te regije.

24-02-2018

Bit će ozbiljne svađe u EU-u

Svakih sedam godina u Europskoj uniji doista počinju svađe. Jer raspravlja se o proračunu, a sad je i pitanje tko će platiti ono što je dolazilo iz Velike Britanije. Zato...

23-02-2018

Papirnata energetska održivost Hrvatske

Hrvatska je doslovce preko noći skočila na sam europski vrh po upotrebi održivih izvora energije. Na žalost, to je prije rezultat „kreativnih“ statistika i upitnih metoda evidencije nego ekološke orijentacije.

23-02-2018

Zbogom Britanijo - Brexit i trgovina

Trgovina između Velike Britanije i Europske unije još uvijek teče neometano. No špediteri i luke se već uvelike pripremaju za Brexit - iako nitko zapravo ne zna što on donosi.

23-02-2018

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Ilok (razmak) vaša poruka, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Vukovaru, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid, Sremska Mitrovica. Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2017 Radio Ilok - by projectcouch.com